Ik ben Saskia en woon in Welle, Denderleeuw (Oost-Vlaanderen).

Afrika is voor mij een tweede thuis geworden, met name Kenia.

Door de jaren heen heb ik heel wat Afrikaanse landen bezocht maar Kenia is toch het land waar ik mij het beste “thuis” voel. Het biedt een verscheidenheid aan fauna en flora en ook de bevolking is heel verschillend. Dat maakt dat Kenia voor mij het land is waar ik steeds naar terug keer en ook aan jullie willen voorstellen.

Kenia staat vooral gekend om zijn talrijke safariparken en mooie witte parelstranden.

Houd je het liever bij een safaripark alleen of verkies je liever de kust… bij ons kan je terecht voor al jullie wensen.

Wij helpen jullie

Persoonlijk & Precies

Wij zijn meestal zelf ter plaatse, zodat we jullie echt wegwijs kunnen maken in het reilen en zeilen van Kenia. Indien gewenst begeleiden we jullie ook bij uitstappen of we zorgen voor het aangepaste vervoer. Ter plaatse werken wij samen met vaste chauffeurs die ons ook altijd begeleid hebben tijdens het ontdekken van Kenia. Zij zijn super betrouwbaar en stellen alles in het werk om jullie het zoveel mogelijk naar jullie zin te maken! Ook werken wij samen met een vaste huisarts (die in de huidige corona periode zal instaan voor het afnemen van de covid-testen). Wij zorgen ervoor dat de testresultaten tijdig bij jullie zijn (afgeprinte versie).

Zo kunnen jullie genieten van een zorgeloze vakantie.

Wij zijn GEEN reisbureau, maar willen jullie onze passie delen over Kenia in al zijn facetten.

Wij trekken NIET naar de “gekende toeristische plaatsen” van Kenia maar wij willen jullie laten kennis maken met de minder bekende, maar nog mooiere niet te missen pareltjes van het land.

En dat zijn er héél wat!

Ontdek onze website en jullie zullen versteld staan wat Kenia allemaal te bieden heeft, voor jong en oud, voor ieder wat wils!

Wij kijken er naar uit om jullie binnenkort te mogen verwelkomen in “Ons Afrika”, onze thuis, KENIA!

HAKUNA MATATA !!

Saskia

Affordable Travels

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Guided Experiences

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Group Discounts

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Guest Support

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Scroll naar boven