Kibera

Onze chauffeur zal je indien gewenst een rondleiding geven in één van de grootste “slums” of “krottenwijken” van oost Afrika, die zich bevinden in Kibera.

Houd rekening dat je hier schrijnende taferelen zal zien, maar toch raden wij een bezoek aan.

Na het bezoek zijn we ervan overtuigd dat jullie met plezier een gift hebben gedaan van een paar euro, wat voor deze mensen levensbelangrijk is. Onze chauffeur zal een tweetal personen aanspreken die samen met hem gedurende het bezoek voor jullie veiligheid zullen zorgen.

Deze mensen kennen elkaar en er zal jullie absoluut niets gebeuren. Als je deze mensen op het einde een kleine vergoeding geeft (waarvoor zij het uiteraard doen) zijn ze tevreden.

Deze mensen wonen in de slums en zullen je over alles uitleg geven en op al jullie vragen antwoorden.

Bezoek de busch baby’s, “vervet Monkeys” in het Nationaal Park van Nairobi. Met duizenden zijn ze daar aanwezig in het park.

Je kan er bij de ingang van het park een zakje nootjes kopen en de busch aapjes komen zelfs tot op je schouder zitten.

Ga een dagje shoppen in het centrum

Breng een bezoekje aan een weeshuis “Happy life children’s home” in Nairobi

Het management zal je graag een rondleiding geven en een antwoord bieden op jullie vragen.Dit doen ze enkel voor klanten die via ons worden aangevraagd. Onze vaste driver die jullie tijdens het verblijf in Kenia zal begeleiden zal jullie graag ter plaatse brengen en zal dan ook alles voor jullie in orde maken zodat er eerst een woordje uitleg komt van het management die je later zal begeleiden naar de kamers waar de kindjes verblijven.

Bij een bezoek aan het weeshuis of de slums zouden we het op prijs stellen dat jullie deze mensen en kindjes wat aanbieden onder de vorm van voeding, 10 kg meel (Ugali) kost amper enkele euro’s en met deze gift kan je de mensen enkele dagen voorzien van basisvoeding. Zij koken dit meel tot een vaste massa en eten dit zoals wij Europeanen brood eten. Je zal hun dankbaarheid nooit vergeten.

Wij vragen aan onze klanten voor al deze bovenvermelde bezoeken geen vergoeding.

Onze (jullie) vaste chauffeur

Daarom zouden we het ten zeerste op prijs stellen om de chauffeur die een ganse dag voor jullie zorgde eveneens een kleine vergoeding te geven op het einde van de dag.
Wij zijn er vast van overtuigd dat jullie als klant dit met plezier zullen doen.

Bij bezoeken geven ze je de nodige informatie, kennen de streek en de bevolking als hun broekzak en ook op safari zijn deze drivers met grote onderscheiding beoordeeld via de reviews.

Dat is ook het grote verschil tussen ons en een reisbureau.
Onze chauffeur is zo begaan om jullie een onvergetelijke en veilige vakantie te bezorgen en zal hier alles aan doen om het naar jullie wens te maken. Dit zijn mensen die je nooit meer zal vergeten en zelfs zo een indruk op jullie zullen nalaten dat op het einde contacten worden als ware vrienden.

Ze zijn 24u op 24 ter beschikking voor onze klanten, en het is voor de hele duur van de vakantie dat , op enkele uitzonderingen na, 1 chauffeur voor jullie alleen ter beschikking zal staan die gewoonweg alles wat jullie wensen zal doen, of het nu de safari is, een bezoek, een ritje naar de bars, winkelen, op restaurant gaan of noem maar op, hij is er voor jullie.

Vraag ook gerust aan hem wat de prijzen zijn van de dingen die je wil doen of kopen, zij kennen iedereen en zal zelfs indien nodig voor jullie gaan onderhandelen. Hij gaat met jullie naar de locals waar je veel minder betalen voor dranken en maaltijden.

Affordable Travels

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Guided Experiences

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Group Discounts

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Guest Support

Aliqua vivamus laoreet eveniet, laoreet.

Scroll naar boven